Op weg naar nog béééter

Faq

Veel gestelde vragen

Ja. Momenteel krijg je 6,5 punten vanuit het SKJ en Registerplein

De kosten van de training bedragen €170,-

Hiervoor krijg je naar de training van 4 uur, het spel kaarten waarin de afbeeldingen van de dieren, de beschrijvingen van de dieren en twee vragensets. 

Na de training is deze manier van werken direct in je werk toe te passen.

Nee. De kaarten zijn niet los verkrijgbaar. 

Dit heeft te maken met dat De Geit en zijn vriendjes, echt een manier van werken is. Deze manier van werken leer je in de training, waarbij je gebruik maakt van de training. 

De Geit en zijn vriendjes kun je zien als een beeldende vertaalslag voor hoe je nu al werkt. De mensen met wie je gesprekken voert zullen jou en zichzelf sneller begrijpen en je zult met hen sneller naar de kern kunnen komen van waar het om draait. 

Collega’s werken al met De Geit en zijn vriendjes sinds september 2016 en bestaat nu al een aantal jaren. Hieruit is gebleken dat het goed toe te passen is bij kinderen, adolescenten, volwassenen, ouders, professionals, werkbegeleiding, intervisie, supervisie en zelfs functioneringsgesprekken. Eigenlijk overal waar gesprekken worden gevoerd. 

In de training leer je hoe je deze manier van werken zo goed mogelijk neerzet dat de mensen met wie jij gesprekken voert er mee aan de slag kunnen gaan. 

Het kan echter in een aantal gevallen zo zijn dat mensen met wie jij spreekt het lastig vinden om met De Geit en zijn vriendjes te werken.

Dit heeft dan eigenlijk altijd te maken met het mentaliserend vermogen. In hoeverre kun je jezelf als dier zien. Deze vaardigheid is vanaf 4 jaar al goed genoeg ontwikkeld om mooie gesprekken te hebben. 

Dit hangt met name af van de persoon zelf en niet welke sticker of diagnose iemand heeft en zal je dus samen met deze persoon moeten ondervinden.  

De training wordt ook op locatie incompany gegeven. De kosten hiervoor bedragen €170,- per deelnemer, waarbij voor de 11e deelnemer geen kosten worden gerekend. 

Daarnaast wordt er €1,- reistijdvergoeding gerekend per kilometer enkele reis. 

Inhoud accordeon